Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Peilikuva la 14.12.2019

joulukuu 14, 2019 @ 8:00 pm

Peilikuva soittaa useiden satojen keikkojen kokemuksella biisejä valssista LadyGagaan ja suomipopista Paranoidiin. Aktiiviohjelmistossa on yhteensä n. 330 biisiä. Peilikuva sopii monipuolisen ohjelmistonsa vuoksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Laaja biisikattaus mahdollistaa myös sen, että bändi on keikalla hyvin muuntautumiskykyinen ja tilannetajuinen tarpeen mukaan. Keikkoja on tehty ympäri Suomea niin maalla kuin merellä – yksityistilaisuuksissa (häät, syntymäpäivät, firmojen tilaisuudet yms.) ja ravintoloissa.
Bändi koostuu musiikin kokeneista ammattilaisista ja toimii pääasiallisesti triona. Peilikuvan keskipisteenä vuoroin loistavat hurmaavat, kaunisääniset ja monipuoliset laulajat Johanna ja Raisa.
Molemmilla on laaja kokemus musiikkimaailmasta. Peilikuvan lisäksi Johanna laulaa mm. Emma-palkitussa Tuuletar-yhtyeessä. Kokemusta löytyy niin sadoista keikoista ympäri maailmaa, Vain elämää ja The Voice of Finland tv-ohjelmista, huippuartistien taustoilta sekä useiden eri kokoonpanojen solistina toimimisesta. Raisa on myös TV:stä tuttu ja laulanut on useiden tanssi- ja bilebändien solistina sekä maineikkaassa ja levyttäneessä kuorossa.
Vaikka bändin peruskokoonpano onkin pieni (trio) niin mikään muu ei sitä sitten olekaan. Bändi kuulosta isolta bändiltä. Kun mukana ovat biisikohtaiset valo-ohjelmoinnit ja savut niin tunnelma on taattu!
Peilikuva oli aikaisemmalta nimeltään Anna-Ilona band.

Tiedot

Päivämäärä:
joulukuu 14, 2019
Aika:
8:00 pm

Tapahtumapaikka

Ravintola Vilma
Suomi + Google Map